Mutkaton Koti brändätty sähköauto

Mutkaton koti brändäys

Lähtötilanne

LähiTapiolan omien vuokra-asuntojen Mutkaton koti brändi kaipasi päivitystä. Modernimpi ilme luotiin LähiTapiolan konsernin ohjeistusta kunnioittaen.

Brändiin kehitystyötä vuodesta 2016 lähtien

Tawis on ollut mukana rakentamassa Mutkattomien kotien brändiä jo vuodesta 2016 lähtien. Tunnettuuden lisäämiseksi visuaalista ilmettä on yhtenäistetty eri viestintävälineissä sekä luotu työkaluja yhteistyökumppaneille.Mutkattomien kotien etuja ja omistajan vastuullisuuslupausta on tuotu esille niin verkkopohjaisissa ratkaisuissa kuin näkyvyyselementteinä autoissa ja liikuttavina julisteina taloyhtiöiden rapuissa. Kehittyvän palvelun muuttaessa muotoaan ja mukautuessa asiakkaiden ja lainsäädännön vaatimuksiin on Tawis ollut mukana viestimässä Mutkattomien kotien asukkaille uusista tuulista.

töitä

"Olemme työskennelleet Tawiksen kanssa jo melkein vuosikymmenen ajan. Tawiksen tapa työskennellä on asiantuntevaa sekä proaktiivista ja saamme niin pienet kuin isommatkin tarpeet ratkaistua vaivattomasti ja ripeästi. Tawiksella on aidosti halu auttaa ja toimia asiakkaan parhaaksi helpottaen tämän arkea."

OLETKO AINA ETSINYT TAVALLISTA KUMPPANIA?

kun kaipaat uusia ideoita myynnin ja maineen kehittämiseen!

Lähetä yhteystietosi niin etsitään yhdessä paras ratkaisu ja toivottujen tulosten saavuttamiseen.