jvt brändi-
kehitys

JVT brändin tuotteiden myynnin edistämistä vuodesta 2020

JV Tuonti Oy on kotimainen rakentamisen, teollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattujen tuotteiden maahantuoja ja tukkukauppa.  Tawis on tehnyt töitä kasvavan brändin eri tuotesarjojen ja tuotteiden myynnin edistämiseksi vuodesta 2020 alkaen. Työt keskittyvät pääsääntöisesti pakkaussuunnitteluun ja tuote-esitteisiin. Tawis on tehnyt myös useita www-sivustoja ja ollut mukana toteuttamassa verkkokauppoja eri tuotemerkeille. Brändi kasvaa nopeasti uusilla tuotteilla ja tuotesarjoilla; uusimpana korona-ajan myötä paljon kysytyt JVT Medical sarjan tuotteet.

 

Panostus verkkokauppaan

Tavoitteena oli verkkokaupan  päivitys tavalla, joka helpottaa yrityksen verkkokaupan ylläpitoa sekä vauhdittaa sen myyntiä. Erilaisten integraatioiden avulla uudistuksesta tulee hyötymään niin asiakkaat kuin tekijätkin. Uudistuksen valmistuttua todellinen panostus sen näkyvyyden lisäämiseksi voidaan aloittaa. Tulosten perusteella jatkokehitystä ollaan valmiita tekemään niin asiakaskokemuksen kuin kaupan hallinnan osalta.

töitä jvt-tuotteille

5/5
"Tawiksen kanssa työnteko on ollut joustavaa ja asiantuntevaa. Pakkaussuunnittelusta lähtenyt yhteistyö on kasvanut käsittämään kaikkien tuoteperheiden ja eri brändien markkinointiviestinnän.

OLETKO AINA ETSINYT TAVALLISTA KUMPPANIA?

kun kaipaat uusia ideoita myynnin ja maineen kehittämiseen!

Lähetä yhteystietosi niin etsitään yhdessä paras ratkaisu ja toivottujen tulosten saavuttamiseen.