Toimitiloja pääkaupunkiseudulla

  • Toimistotilaa
  • Tuotantotilaa
  • Varastotilaa
  • Näyttelytilaa
VAPAAT TILAT

Monipuolisia tiloja kaikenkokoisille yrityksille pääkaupunkiseudulla.

Kiinteistökaari vuokraa monipuolisia tiloja kaikenkokoisille yrityksille pääkaupunkiseudulla. Olemme erikoistuneet teollisiin monikäyttötiloihin, vuokraamme varastoja, työtiloja ja toimistoja. Omistamme lukuisia kiinteistöjä Herttoniemen teollisuusalueelta. Olemme paikallinen toimija ja alueen vahva osaaja.

Vapaiden tilojen lisäksi omistamme muun muassa Herttoniemen alueella useita kehitettäviä tontteja yhteensä jopa 25.000kem tarpeeseen asti. Alueen lukuisat kiinteistömme mahdollistavat myös monipuolisia järjestelyitä olemassa olevien kiinteistöjen ja tilojen kesken. Olethan siis rohkeasti yhteydessä vaikka nykyisestä vapaiden tilojen tarjonnasta ei suoraan löytyisikään sinua ja yritystäsi palvelevaa ratkaisua!

NOSTEESSA

Suosituimmat kohteemme

NÄYTTÄVÄÄ TOIMISTO- JA NÄYTTELYTILAA HERTTONIEMESSÄ

Tästä osoitteesta löytyy hyväkuntoisia toimisto/työtiloja. Korkeat huoneet jokaisessa on oma wc ja minikeittiö. Rakennus on täysin saneerattu vuonna 2007 mm. tuloilman jäähdytys. Pihalla on vuokralaisille ilmainen pysäköinti. Kellarista on mahdollista vuokrata kaikenkokoisia varastoja. 

Hintataso
n. 13€/m2


KÄYTÄNNÖLLISTÄ TUOTANTOTILAA ROIHUPELLOSSA

Varasto/logistiikka kiinteistö erittäin hyvällä sijainnilla lähellä Helsingin keskustaa. Varastot alkaen 40m2 aina 900m2 asti. Kiinteistössä on myös toimistoja alkaen 10m2-286m2. Tästä saat hyvän kokonaisuuden varasto ja toimisto samassa kiinteistössä. Aidatulla pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Hintataso
Laippatie julki pienempi


KÄYTÄNNÖLLISTÄ TUOTANTOTILAA ROIHUPELLOSSA

Vuokrataan kolmannesta kerroksesta hyväkuntoista korkeata monitoimitilaa. Tilaan on suora tavarahissi yhteys lastauslaiturilata. 

Hintataso
n. 10-12€/m2


pientoimistoja lähellä niitykummun metroasemaa

Vuokrataan toimistotilaa alkaen 10m2-30m2, alakerrasta on mahdollisuus vuokrata pienvarastoja. Pihalta löytyy hyvin pysäköintipaikkoja.

Hintataso
n. 10 €-13€/m2

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.